Default

Over ons

 

 

 

Wij zijn een regionaal werkend assurantiekantoor dat zich kenmerkt door een hoog serviceniveau voor u als particuliere- of zakelijke klant. Onze servicelijnen zijn kort waardoor u steeds adequaat en snel geholpen wordt. Ons kantoor heeft meer dan twintig jaar ervaring in advies over hypotheken, verzekeringen, financieringen en spaarrekeningen.

 

Er zijn vele aanbieders van verzekeringen zoals banken, verzekeraars met loondienstagenten, gebonden tussenpersonen, direct writers en, zoals wij, onafhankelijke kantoren. De volledig onafhankelijke kantoren worden echter steeds schaarser. Alleen bij een tussenpersoon die niet afhankelijk is van een bepaalde verzekeringsmaatschappij, bank of andere instelling, kunt u een volledig objectief advies krijgen.

Assurantiekantoor Franssen werkt samen met een aantal grote en middelgrote verzekeraars die samen er voor zorgen dat wij, uit hun scala aan producten, voor u de beste keuze kunnen maken.
Assurantiekantoor Franssen gaat verder, ook nadat u voor ons heeft gekozen om uw verzekeringen onder te brengen bent u blijvend verzekerd van een goede begeleiding en kunt u alle service van ons verwachten bij een schade of bij het 'bij de tijd houden' van uw verzekeringspakket.
Onder het kopje: Klantenservice staat de link naar onze Dienstenwijzer en ons Dienstverleningsdocument Hypotheken. Hierin kunt u precies lezen hoe wij werken.

 

Ons team bestaat uit:  
 

John Franssen
55 jaar                                               
eigenaar kantoor

Binnen- buitendienst
Erkend hypotheek adviseur 
gediplomeerd leven- en schadeadviseur 
john@jfranssen.nl

 

 Jolanda Franssen-Jennes 
51 jaar
eigenaar kantoor

Binnendienst
Gediplomeerd leven- en schadeadviseuse
jolanda@jfranssen.nl

 

Marc Reynders
38 jaar
Sinds 2004 werkzaam bij Assurantiekantoor Franssen

Binnen- en buitendienst
Gediplomeerd adviseur Hypotheken levens- en schadeverzekeringen
marc@jfranssen.nl

 

 

Timo Franssen 
22 jaar
Sinds 2013 werkzaam bij Assurantiekantoor Franssen

Binnendienst- en buitendienst
Gediplomeerd adviseur schadeverzekeringen
timo@jfranssen.nl

 

 

Robin Bink
24 jaar
Sinds 2016 werkzaam bij Assurantiekantoor Franssen 

Binnen- en buitendienst
Gediplomeerd adviseur Schadeverzekeringen
robin@jfranssen.nl